Een extra stekkerdoos komt altijd van pas

We werken thuis. Dat doen we al maanden! En het begint steeds wat meer te wennen. Maar wat niet went is dat je de stekker van je wekker uit het stopcontact moet trekken om je laptop te kunnen opladen. Dat je moet kiezen tussen je bureaulamp en je printer en dat je altijd maar op zoek moet naar een vrij stopcontact. Dat moet toch anders kunnen. En dat kan het! Je kunt online een stekkerdoos bestellen. Deze plug je in het bestaande stopcontact en zo zorg je ervoor dat je altijd een vrije plek hebt om een stekker in te pluggen. Een stekkerdoos hoeft helemaal niet duur te zijn. Het gaat vooral om het comfort dat zo'n stekkerdoos biedt.

Een stekkerdoos maakt je leven gemakkelijker

Je hoeft niet met je laptop op het aanrecht te gaan zitten omdat dat de enige plek is waar je nog een vrij stopcontact hebt. Je kunt de laptop gewoon op je bureau laten liggen en opladen. De stekkerdoos die je in het vaste stopcontact plugt heeft ruimte genoeg, ook voor andere apparatuur: de netstroom voor je extra monitor die aangesloten is met een displayport, de ventilator, de printer en ook de oplader van je mobiel kun je er in prikken. Je kunt kiezen uit verschillende stekkerdozen, verschillende kleuren en maten. Zo vind je altijd de stekkerdoos die past bij wat jij nodig hebt. Tip van de dag: schat het aantal stekkers niet te laag in. Anders kun je weer gaan bestellen.

Thuiswerken is aanpassen

Het was toch nog redelijk onverwacht dat er gezegd werd dat we niet meer naar kantoor mochten komen, maar thuis aan de gang moesten gaan. Dat was improviseren en aanpassen op alle fronten. Helemaal omdat je kinderen tegelijk met jou thuis bleven. Dat waren jullie niet meer van elkaar gewend. Zo'n hele dag bij elkaar in de buurt vraagt om tolerantie. Om te voorkomen dat de spanningen hoog oplopen is het slim als je ervoor zorgt dat alle apparatuur het naar behoren doet. Dit scheelt veel frustratie en houdt de sfeer in huis goed.

Een rondje wandelen tussen de middag

Doordat we maar thuis zitten en thuis blijven, krijgen we veel minder frisse lucht binnen dan anders. Je zult daar actief actie op moeten ondernemen. Dus plug tussen de middag de oplader van je laptop in de stekkerdoos en ga een rondje wandelen. Je kunt er voor kiezen om dat heerlijk alleen te doen, maar je kunt er ook een uurtje met de kinderen op uit gaan.

Geef een antwoord