Problemen met je haar? Kies voor een haartransplantatie!

Waar we vroeger weinig keuze hadden en het maar moesten accepteren dat we niet tevreden waren met ons haar, is er tegenwoordig erg veel mogelijk. De kapper kan erg veel voor ons betekenen en weet ons haar in allerlei manieren te knippen. Ook is er de mogelijkheid om ons haar te laten verven en kunnen we zo nog wel eventjes doorgaan. Echter is het ook zo dat niet iedereen kan beschikken over een mooi kapsel. Zo zijn er mensen die erg veel kale plekken hebben in het haar en zijn er mensen waarbij de haarlijn niet gelijk en erg naar achteren is gevallen. Voor deze mensen is er tegenwoordig veel mogelijk, namelijk een haartransplantatie. Na een ingreep in de haarlijn zullen ook deze mensen kunnen genieten van een volle bos haar. In dit blog vertellen we je er meer over en kijken we naar hoe zo’n behandeling nu in zijn werking gaat!

Hoe gaat een haartransplantatie in zijn werking?

Voor de meeste mensen is het totaal niet aan de orde, maar voor de mensen die het nodig hebben is het fijn dat de mogelijkheid er is, een haartransplantatie. Echter is het zo dat vele mensen zich nu afvragen wat een behandeling nu precies inhoudt. Met een haartransplantatie wordt er een ingreep gedaan in het hoofd en de haarlijn, waarbij er op een natuurlijke manier een nieuwe haarlijn wordt geïmplementeerd. Bij een haartransplantatie worden er haarzakjes verplaatst. Deze haarzakjes komen meestal vanaf een andere plek van het lichaam, die vervolgens in het hoofd geïmplementeerd zullen worden. Voorafgaand aan de ingreep wordt er bepaald waar de nieuwe haarlijn zal komen, waarna de op te vullen ruimte geheel zal worden geïmplementeerd. Haartransplantaties worden vooral toegepast bij mannen die erg veel last hebben van haaruitval. Aan de voorzijde kunnen er namelijk op den duur problemen ontstaan, wat met een haartransplantatie te voorkomen is! 

Geniet van je nieuwe haar!

Met een haartransplantatie zul je genieten van een nieuwe bos haar, die je eerder nog nooit zult hebben ervaren. Ook jij kan nu die gave look laten knippen bij de kapper en je haar stylen op iedere manier die je maar wilt. Na de ingreep zul je nog wel voorzichtig aan moeten doen en kan het echt nog wel een tijd duren voordat de haren zich goed hebben gevestigd. Het zou in enkele gevallen voor kunnen komen dat er meerdere ingrepen gedaan moeten worden, maar wordt hier in de meeste gevallen niet vanuit gegaan. Ook de daadwerkelijke stap om daadwerkelijk over te gaan tot een haartransplantatie is nog erg groot, maar zien we gelukkig vele mensen in het straatbeeld die een ingreep ondergaan. Er zijn vele influencers en andere bekende Nederlanders die hetzelfde hebben gedaan, waarna jij nu misschien wel de volgende bent. Denk er eens goed over na, je zult er uiteindelijk geen spijt van krijgen!

Geef een antwoord