Lekker in de tuin met de winter

De donkere dagen voor kerst zijn weer begonnen. In de morgen blijft het lang donker en ’s avonds wordt het alweer snel donker, oftewel korte dagen met daglicht. De meeste tijd wordt door de meeste mensen nu binnenshuis doorgebracht. Gezellig met de hele familie eten, spelletjes doen en urenlang televisiekijken dat zijn nu de bezigheden in de avonduren voor velen. Je hebt waarschijnlijk je tuin al helemaal winterklaar gemaakt. De struiken gesnoeid en de tuin set naar binnen. Maar steeds meer mensen genieten ook in de wintermaanden van hun tuin. Met leuke verlichting en een warmtelamp kan je ook nu prima in je tuin verblijven. Ook in je tuin kan je de heerlijkste gerechten maken. Wat dacht je van je eigen pizza maken in je eigen hout gestookte oven. Of lekker grillen op een lekkere grilplaat. Op deze manier kan je ook in de donkere koude dagen genieten van en in je tuin.

Schutting in je tuin

Tegenwoordig zijn er onder andere bij de tuincentra ontelbaar veel mogelijkheden om je tuin te verfraaien. Natuurlijk zijn er weer de vele winterharde planten die je in deze tijd van het jaar overal kan verkrijgen. Verder is het aanpassen van je tuin niet echt seizoensgebonden. Veel mensen kiezen er in de zomer of het najaar voor om een nieuwe schutting rondom de tuin te plaatsen. Een veel gekozen optie zijn hardhouten hekken met een hardhouten poortdeur. Het voordeel van hardhout is dat het weinig onderhoud nodig heeft en jaren meegaat. Daarnaast kan je kiezen voor een mooie lounge set om tijdens de warme zomerdagen, maar ook tijdens de wintermaanden heerlijk te genieten. Als je pizza warm uit de oven komt of je grill burger gaar is, dan is een lounge set de perfecte plek om te genieten.

Een mooie loungeset

Onder andere bij Tuinmeubelland.nl zijn er steeds luxere en complete loungesets te verkrijgen. Een loungeset maakt van je tuin een echt buitenverblijf waar je heerlijk kunt ontspannen. De loungesets zijn meestal weersbestendig en alleen de kussens moeten er dan uitgehaald worden bij regenachtig weer. De trend is ook dat mensen ook op koudere momenten in hun tuin willen genieten. Je kan er voor kiezen een veranda te plaatsen zodat je altijd droog kan zitten. Verder wordt het gebruik van warmtelampen in tuinen ook steeds populairder. Het klimaat in ons land is niet zo stabiel dat het altijd zonnig en warm is. Een warmtelamp kan dan uitkomst bieden om toch heerlijk warm te genieten in je tuin.

Geef een antwoord