In shock

Ik heb de hele nacht slecht geslapen. Het was aan het onweren en bleef maar wakker van het lawaai. Ik hoorde hele harde wind en regen. Takken sloegen tegen het raam aan. Toen ik eindelijk in slaap was gevallen werd ik al snel weer wakker door het harde lawaai van buiten. Ik kroop vermoeid mijn bed uit en keek in de spiegel. Oh wat zag ik er beroerd uit. Ik zuchtte zacht en verplaatste mezelf naar de keuken. Hier maakte ik een kop koffie klaar om een beetje wakker te worden. Na het rustig opdrinken van mijn koffie keek ik naar de tijd. Ik moest opschieten naar werk. Ik kon echt niet nog een keer te laat komen anders word ik echt nog een keer ontslagen.

Flits voor mijn ogen

Ik stapte snel mijn auto in en ging in het slechte weer naar werk. Ik was nog steeds moe en reed op een rustig tempo. Ik vind het altijd een beetje eng om in zulk slecht weer te rijden dus rijd ik meestal wat zachter. En ineens BOEM. Mijn auto stopte. Ik snakte naar adem. Ik schrok en het enige wat ik hoorde was onrust. Mensen die uit hun auto kwamen om te komen kijken. Al snel hoorde ik een sirene aankomen. Deze haalde mij uit de auto en kwamen met me praten. Nog altijd was ik in shock en moest ik me even beseffen wat er precies was gebeurd. Gelukkig was ik oké ik had alleen een gebroken arm. Maar het had erger kunnen aflopen.

Hulp inschakelen

Na het ongeval hebben mijn ouders een advocaat ingeschakeld: letselschade advocaat Schiedam. Op deze manier zal ik geen schadevergoeding mis lopen. Aangezien ik niet bekend ben op dit gebied is het de slimste zet om iemand in te schakelen die er wel verstand van heeft. Op deze manier probeer ik zo min mogelijk geld te verliezen. Want er moeten natuurlijk ziekenhuiskosten betaald worden, de autoschade en mijn emotionele welzijn. Daarnaast was ik ook niet degene die fout zat in het verkeer. Dus waarom zou ik veel moeten betalen zonder dat het mijn eigen fout is? Al deze informatie kon mijn advocaat mij vertellen. Op deze manier was ik op de hoogte van mijn eigen rechten. Het fijnste van alles was dat ze bij mij thuis langs kwamen om te overleggen. Zo hoefde ik niet met alle moeite van het gebroken arm helemaal naar het bedrijf. Dus mijn dank gaat uit naar dit advocaten bureau. Zij hebben mij goed geholpen en ik ben minder geld kwijt.

Geef een antwoord