led tuinverlichting

Tijd voor een sfeervolle tuin

De zomer is aangebroken en de hittegolven treden ons land binnen. Wij hebben een prachtige tuin aan de IJssel. We zitten hier graag tot in de late uurtjes als het warm weer is.
Alleen, onze tuin is echt aan verandering toe. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar sfeervolle meubilair en verlichting om onze tuin een nieuwe touch te geven.

Een lastige keuze

Mijn vriend en ik hebben een hele verschillende smaak. Mijn vriend houdt meer van stoere meubels en een grote barbecue en ik houd meer van een romantische sfeer. Daar zullen wij een compromis in moeten sluiten. Wij hebben supergave led tuinverlichting gevonden dat wij beide erg leuk vonden. Gelukkig hebben we de verlichting al snel een keuze kunnen maken.

Nieuwe aanwinst

Al een tijd zit ik een jacuzzi bij mijn vriend te bietsen. We hebben prachtig uitzicht en daar hoort een bubbelbad bij. Na een hoop smeken en doen hebben we besloten om een jacuzzi aan te schaffen. Prachtig op onze veranda onder onze nieuwe led verlichting. Na een tijdje sparen was er weer tijd om naar de winkel te gaan. Een hevige discussie heeft ons naar een bepaald bankstel geleidt. Dit bankstel heeft een extra lange long chair om heerlijk lang uit te gaan.

Drankjes en dansjes

We vinden het heerlijk om onze vrienden uit te nodigen om een drankje te komen doen. We wilden voordat mijn vriend 34 wordt volgende week onze tuin helemaal spik en span hebben. De tuin was nog niet helemaal af. We hebben al het bankstel, de led verlichting, en uiteraard de jacuzzi. Nu is het tijd om aan te kleden, zodat de verjaardag volgende week in de tuin gevierd kan worden.

Verjaardag van Tony

Na een hele hoop gezwoeg en gewerkt te hebben om onze tuin er top uit te laten zien, zijn ook eindelijk de planten en bloemen klaar. De tuin ziet er goed uit en er kan eindelijk weer iets in gevierd worden.

De dag is aangebroken dat Tony zijn verjaardag viert. Hij wordt 34 jaar en de tuin is prachtig verlicht en de drankjes staan koud. De eerste gasten komen al binnen en wij krijgen meteen complimenten over de tuin. Hij ziet er echt goed uit, beter dan eerst.

De grootste complimenten komen over onze nieuwe led verlichting. Iedereen kan het erg waarderen dat er fijn en sfeervol licht is in de tuin.

De avond is laat geworden en er is gebruik gemaakt van de jacuzzi. Toch een goede aanschaf!

Geef een antwoord